Интерактивна игра Zanzoon - Устата

Продукти
38,99 лв.
 • Марка: Zanzoon
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката
Забавлявай се заедно със семейството или приятели с интерактивната игра "Устата" от "Zanzoon". Доближи голямата червена уста до ухото си, натисни езика ѝ и чуй какво ще ти прошепне. Опитай се да обясниш на останалите играчи думата, която си чул, само като издаваш звуци и правиш физиономии. Дали ще успееш?

Играта се играе от 3 до 8 играча, като има два режима - "Семейство" за деца над 8 години и "Приятели" за деца над 16 години. Продължителността на една игра е между 15 и 20 минути. В кутията ще намерите възпроизвеждащо устройство във формата на уста, което работи с 3 броя батерии тип ААА 1.5 V, които са включени в комплекта с демонстрационна цел, 49 жетона с които да се отброяват точките на играчите, 16 карти за подсказване и правила на български език. Играта с "Устата" е лесна, защото когато се включи, ще започне да обяснява правилата и да подсказва какво трябва да се направи.

Как се играе:
 1. Избира се един от двата режима за игра - "Семейство" или "Приятели".
 2. Сложете устата и жетоните в средата на масата, на която играете.
 3. Раздайте картите в зависимост от броя играчи - ако са от 3 до 5 човека се раздават по 3 карти, ако са над 5 човека се раздават по 2 карти. В процес на игра могат да се използват като помощни средства.
 4. Играта започва когато първия играч доближи устата до ухото си и натисне езика. Тогава тя ще прошепне дума, която играча да опише на другите в рамките на 1 минута. Целта е да успее да я обясни само с мимики и звуци и когато някой от другите играчи познае, и двамата получават по един жетон. Ако обаче обясняващият си помогне с дума или жест, точка ще спечели само този, който познае. След това устата се предава на следващ играч.
 5. Играта приключва, когато жетоните на масата свършат и победител е този, събрал най-много от тях.
 Комплектът съдържа:
 • уста - възпроизвеждащо звуци устройство
 • 16 карти
 • 49 жетона
 • книжка с инструкции
 • 3 броя батерии тип ААА
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!