Продукти

ДА СГЛОБИМ БЪРЗО И ЛЕСНО ДЕТСКА КЪЩА ЗА ИГРА

ДА СГЛОБИМ БЪРЗО И ЛЕСНО ДЕТСКА КЪЩА ЗА ИГРА
29 януари 2020

Преди да закупите детската къща за игри трябва да изберете подходящото място, на което да я сглобите. Ако предвиждате къщичката да е в градината, тогава трябва да изберете равно място, за да може да стои стабилно върху терена. Ако планирате да я монтирате на закрито, тогава трябва да изберете помещението, в което къщата ще стои най-добре и няма да пречи на свободното преминаване.
Когато закупите къщичката, тя ще дойде при вас в пакет. Отворете пакета на мястото, което сте предвидили за сглобяване и извадете всички части на къщичката. Потърсете упътването и го прочетете.
Пластмасовите къщички са изключително лесни за сглобяване, тъй като основните им части идват като панели и от вас се иска просто да съедините панелите един с друг.
Започнете първо от стените, като закрепите първо две от перпендикулярните страни. Закрепването на панелите става посредством пластмасови болтове и специални пластмасови ключета за завиването им (болтовете и ключа ще ги откриете в пакета, в който е пристигнала къщичката). След като закрепите здраво двете стени, закрепете по същия начин и останалите стени и основните стъпки по сглобяването са изпълнени. Остава ви само да поставите и закрепите вратите и покрива и работата ви ще е напълно приключила. Покривът обикновено се поставя, като частта му към стените на къщата се закрепва посредством щифтове, които просто се притискат, а централната му част (в средата) се закрепва отново с пластмасови болтове. Ако къщичката за игри има ограда, маса с пейки, вътрешно оборудване или други аксесоари, то те се сглобяват по същия начин. След като къщата е изцяло сглобена, остава само да сложите декорацията и специалното място за игри на вашите деца е напълно готово да влезе в употреба.
За да сглобите една детска къща за игри допълнителни инструменти не са ви необходими.
Сглобяемите дървени къщички се произвеждат от висококачествена дървесина като бор, кедър или друг устойчив на атмосферните влияния дървен материал. Да сглобите къща за игри от дърво няма да ви отнеме нито време, нито ще изисква големи усилия. Също като популярните къщички от PVC панели, и дървените къщички са полусглобени и за да се справите с монтажа няма да ви отнеме повече от 1 - 2 часа, а в очите на детето си ще изглеждате като истински герой!